Tuesday, April 28, 2009

Majlis Perpisahan Yang Touching....isk3x...

ntah kenapa tetiba arini kebosanan untuk study...walhal ada 4 paper lagi untuk tamatkan pertaruhan ni...huhuhu...so, dalam kebosanan nie, tetibe je teringat kat kak anis n a.panglima... Lepas ni dyorang semua dah takde untuk sama2 berjuang demi upu...sapalah yang tak kenal Kak Anis n Panglima ni...Dyorang ni antara debaters UKM yang dikenali oleh debaters U lain...

Buat k.anis n a.pang, moga kalian berdua berjaya n terus maju dalam dunia pekerjaan...kak anis, kalu kawin ngan a.pidin, jangan lupa sewakan bas untuk jemput kitorang eh...huhuhu...Lagi satu, khai x dapat lagi nak upload gambar2 yang kak anis minta tu...aritu dah try nak upload, tapi failed...nanti khai tanya saper2 yang expert ye...hehehe.

sesi ucapan dari semua...sedih...

kak anis & panglima jagumba

Mesti pelik kenapa semua pakai baju pink kan...Actually, tema majlis ni adalah pink glamour... semua ni dihandle oleh junior kitowg...shasha...hari tu juga, kami dijamukan dengan hidangan yang sangat enak dan lazat...ada nasi goreng, ayam KFC, kek, junk food, n for sure la ada air...kalau tak, semua la tercekik dibuatnyer...huhuhu

Apa yang paling best lagi waktu tu, setiap orang boleh amek sampai 3 ketul ayam KFC...tapi, memandangkan ramai yang nak diet, so, ada banyak jugalah ayam KFC yang ditapau...tapi bukan aku la...geng2 lelaki yang kuat makan tapi diet.hahahaha....jangan marah ye...

kek yang sangat sedap...

Ayam yang sedang dicuri oleh insan yang rakus...

kemesraan yang takkan pernah padam...

memori terindah...kak anis n pang diapit lelaki upu...hahahaha

Dalam kemeriahan tu juga, terselit sedikit kesedihan tatkala hadiah yang diberikan pada kak anis jatuh dan pecah...agak sedih gak la...tapi, pastu, khalis pun dengan baik hati datang membantu dengan membelikan soletip...umpama wonderpets la plak...kami tak kuat, dan kami tak besar...huhuhu tetibe plak nak merapu...hehehe...


presiden upu menganugerahkan hadiah pada panglima jagumba...tapi yang belakang tu plak yang posing over...hahahaha

nie plak untuk kak anis yang sentiasa manis ngan senyuman dia...

2 comments:

JoETOsZ said...

tak jempott..syentap

khaira said...

sowi...khai xtau plak dyorang x jemput...xper2,nanti kalu ada pape, khai bagitau...hehehe...janganla sentap2 ye...nanti cepat tua....