Thursday, October 15, 2009

~~~~Supppprriicceeee!!~~~~

Tanggal 6 Oktober yang lepas, genaplah 3 tahun hubungan aku ngan si dia...
tapi, aku agak sedey hari tue, coz xdapat jumpa ngan dia sepanjang hari....
mana tidakknya, dia class dari pagi sampai petang...

pastu, masa class skali ngan aku tuh, dia bley wat tak layan aku plak...
sedey aku dibuatnya...
budget nak la g celebrate...
makan McD pun xpela...
tengok movie k...
apa ke...
ni tidak...

Last2, akupun balik bilik dalam keadaan yang sangat kecewa...
rasa nak terjun bangunan jer...
aku ajak g teman makan pun xnak...
alasannya :

"saya nak pegi jogging la wak..""

berapi jer telinga aku dengar...
so, dengan hati yang marah, aku terus balik bilik...


malam tu...dalam kul 8.30 malam...
tetiba...telefon aku berbunyi...

"awak, datang kat kolam ikan depan kolej awak skang..."

"nak watp??" malas la... (merajuk konon)

"datang je la...."

Aku pun terus g ke tempat yang dinyatakan...
sampai-sampai je, xde apa pun yang terjadi...
aku tanya, xnak g makan ke...
tetiba...

"tutup mata awak jap..."

"asal plak nak men tutup2 mata ni..." "kot nak bawa g makan ke,, apa ke...best r jugak""(nada geram)

"tutup jelah...pastu, tadah tangan""
aku pun ikut jela...dengan bunyi puisi yang tak berapa jelas, diiringi ngan lagu, dia memberikan aku sesuatu yang tak pernah aku sangka...

sejambak bunga ros merah...

ada 5 kuntum kesemuanya....dan ia melambangkan " i love u so much"

agak terharu aku dibuatnyer...
tapi ye la...
malu punya pasal, buat-buat la tak suka...
besa la...
pompuan...
x sangka dia tu romantik gak orangnyer...
hahahaha

after daripada tuh, dia terus sambung aktiviti dia semula...
jogging + gym....

thanks my dear...

i love u so much...
moga hubungan ni berkekalan...

"maafkan saya kalu selama ni saya selalu x memahami awak..."

"apa pun terjadi, awak tetap saya sayang...."







Thanks my dear...




3 comments:

khalis said...

jiwang.....

srikandi_kasih said...

bestnyerrr...

khaira said...

>khalis~~bukan slalu nak jiwang...wakakakaka.jeles r tuh..hihihi

>kak bib~~jarang dpat rasa best ni kak...hehehe