Wednesday, June 17, 2009

FOMCA MUNCUL LAGI...

Baru je 2 hari debat perpaduan di UNIMAS berakhir, kini bersambung pula dengan debat FOMCA...
Walaupun debat perpaduan tak dapat ke final, tapi aku tetap yakin dengan kekuatan mereka semua termasuklah mereka yang berjuang di UTHM (FOMCA)...
A.nuar,A.daus,suet nie,pang, jangan sedih2...we all tau korang team yang hebat...korang berjaya menang 4 daripada 6 pertandingan masa pusingan awal...tapi, disebabkan rezeki x menyebelahi, hanya kurang beberapa margin (o.o sumthing), membuatkan team UKM ke tangga 9, sama seperti tahun2 sebelum nie...
Tapi, jangan jadikan kekalahan ini sebagai peluntur kepada semangat yang ada...malah jadikanlah ianya sebagai perangsang agar kita berusaha dengan lebih gigih lagi...Dan kini, pastinya harapan menggunung tinggi diletakkan kepada bahu pendebat FOMCA...Walaupun pelbagai masalah yang timbul semasa sesi latihan...tapi aku tetap yakin dengan semangat dan kekuatan korang semua...
Walaupun team terpaksa dirombak last minute, tapi kami tetap yakin dengan momentum yang ada pada korang...Buat Black, Mira, Khalis, Suhaimi....berjuangla sehabis baik... Buktikanlah sumthing...agar ada sinar baru buat UPU...
Kepada mereka2 yang masih tinggal di UKM, jangan rasa diri selesa dan bebas dari keletihan...kerana gerak kerja MMP masih belum selesai...Ditambah pula dengan pertandingan debat TNC anjura Pesta Konvo, yang menuntut kami untuk menjadi hakim supreme...
Dan dalam tempoh 3 hari (18-21) itulah sebenarnya masa untuk aku study,cz exam 22....tapi apakan daya...tanggungjawab lain menuntut aku untuk selesaikannya...
Apa2 pun...i'll try my best...Chaiiiyyyookkkk!!!!untuk semua...
Lupa plak....untuk mereka yang bakal menduduki exam...expecially dayah, qilah, asri, n aku...n semua2 lah....gud luck...huhuhu

4 comments:

haydik_adikdayah said...

betul sememangnya doa yang terbaik untuk team fomca...
khai good luck exam dan jangan tension2 k... senyum sikit khai... he3...

khaira said...

dayah> betul3x...hehe...tq dayah...
gud luck juga utk exam dayah...hehehe ;) dah senyum dah...huhuhu

srikandi_kasih said...

gd luck exam...
chaiyok2!

khaira said...

srikandi>hehehe...tq kak...