Thursday, May 1, 2014

~~ThrowBacK KehiDuPaN

Tetiba rasa rindu dengan moment kawen 1 tahun yang lepas...
Acctually, tarikh nikah aku 29 Mac 2013, tapi tarikh resepsi pula 1 Jun 2013 (21 Rejab)...
So, aku ada 2 tarikh untuk anniversary...hahaha...tapi aku lagi prefer untuk celebrate 1 Jun kot...sebab cuti sekolah agak panjang :)
Almaklumla...suami saya tu cikgu...jadi kalu tak cuti, gamaknya xle la nk sambut bagai...

Kehidupan aku ternyata berubah 360 darjah lepas bergelar isteri org... Tak sangka perkenalan selama hampir 7 tahun membawa kami ke jinjang pelamin...Semoga perkahwinan ini kekal hingga ke syurga Allah...insyaallah :)


Ni masa akad nikah :) 
Ni malam resepsi...tyme ni xdan nak pakai inai lagi :p


ha...ni tyme resepsi 1jun13 :)

Disebalik perkahwinan ni, banyak cerita manis dan pahit sebenarnya...tapi biarla ia hanya menjadi satu sejarah dan pengajaran dalam hidup ni...

Sungguh!!!perkahwinan ni menjadikan aku lebih dewasa...dan yang paling aku happy, bilamana aku rasa sentiasa dilindungi setelah sekian lama hidup sendiri...

Alhamdulillah...aku bersyukur sangat dengan anugerah terindah ini...Fakhrur Razi bin Shamsukamar...insan yang paling istimewa...insan pertama yang bertakhta di hati...dan pastinya dia tidak akan ada pengganti:)

Hadirnya dia bergelar suami melengkapkan diri aku yang sebelum ini kosong dengan kasih sayang...Ternyata...dia pengubat rindu aku pada arwah mak dan ayah...Terima kasih Allah :)

No comments: